Flirt op 5th avenue

Flirt op 5th Avenue
****

Titel: Flirt op 5th Avenue

Schrijver: Sarah Morgan

serie: Veel liefs uit Manhattan 3

Genre: Feelgood

ISBN: 9789402531879

Mijn mening:

Flirten op fifth avenue (ook verschenen als winter in New York) gelezen, dit is het derde deel in de manhattan serie.
Dit deel past perfect in de sfeer van deze tijd van het jaar, want het is winter in New York en central park is bedekt onder een laagje sneeuw. 

Flirten op fifth avenue vertelt ons het verhaal van Eva. Na het liefdesverhaal gelezen te hebben over Paige en Frankie is het Eva haar beurt.
Urban Genie is enorm aan het groeien en Eva heeft als opdracht gekregen van haar vaste klant/vriendin Mitsy om het appartement van haar kleinzoon, die in Vermont verblijft om te schrijven. te gaan versieren tegen dat hij terug is en zijn koelkast en diepvries vol te stoppen met eten.
Wanneer Eva in het penthouse aankomt, blijkt ze toch niet alleen te zijn. Lucas is thuis en zit met een writers Block hoewel hij liever niemand om zich heen heeft is hij toch onder de indruk van Eva. 

Eva is zoals we haar kennen een optimistisch iemand, een echt zonnestraaltje.
Lucas is een norse persoon, door de dood van zijn vrouw, ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook tegenpolen kunnen elkaar aantrekken. We leren in dit derde deel Eva, echt goed kennen, we krijgen een kijkje in haar emoties en hoe het komt dat ze zo optimistisch in het leven staat.
Het is duidelijk dat ze het verlies van haar oma nog steeds niet volledig verwerkt heeft en dat ze veel steun heeft aan haar vriendinnen, maar ze mist liefde, ze mist seks, ze mist een man.
Ze wil haar hart niet verliezen aan Lucas, maar het onvermijdelijke gebeurd toch, ze krijgt vlinders voor hem…

Wat wel enorm opvalt in dit deel is dat het echt om Eva draait, Paige en Frankie zijn veel minder in beeld, terwijl het in de eerste delen de vriendinnen toch meer aan bod kwamen, wat een beetje jammer is, maar het zou ook niet echt in het verhaal passen. Eva steelt vlug de harten van de lezers, voor mij is dit derde deel me lievelings deel in de serie. 

Ik ga nog meer lezen van Sarah Morgan, ik hou van haar feelgood romans, ze lezen vlot, bevatten alles wat een echte feelgood moet bezitten heerlijk ontspannend om er in weg te duiken. 

Achterflapttekst:

Deel 3
Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is…

Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.