Mason

🌟🌟🌟🌟

Titel: Mason

Schrijver: Linda Kage

Serie: verboden passie 1

Genre: Roman

ISBN: 9789493030176

Mijn mening:

Dankzij SVM Publishing de kans gekregen om Mason vooruit te lezen.

Na het lezen van de flaptekst, kreeg ik onmiddellijk zin om er in te beginnen.

Mason vertelt het verhaal van Reese die is moeten vluchten voor haar stalkende-moordzuchtige ex. Ze verhuist helemaal naar de andere kant van het land, om bij haar nichtje Eva te gaan wonen.

Wanneer ze haar eerste dag doorbrengt op de Universiteit valt haar oog op de meest sexy jongen dat ze ooit gezien heeft, ze kan niet stoppen met naar hem te staren.

Tot haar nichtje haar wakker schudt en haar verteld dat hij een Gigolo is.

Teleurgesteld, en wetend dat het nooit iets zal kunnen worden tussen hen, stort ze zich vol overgave op haar studies en baantje. Tot het lot Mason toch in haar leven brengt en ze de beste vrienden worden…

Het eerste gevoel dat je krijgt is het naïef meisje valt op bad boy.

Echter is Reese helemaal niet naïef en komt er over als iemand die weet wat ze wilt en daar ook voor gaat.

De eerste indruk dat je krijgt van Mason is klootzak, maar hoe verder het boek vordert ga je hem al vlug in je hart sluiten en krijg je zelf medelijden met hem.

Kage zet met Mason een goede Roman neer.

Je zit als lezer onmiddellijk in het verhaal en leeft mee met de personages. Dit boek is het eerste deel van een serie. Ik kan niet wachten tot deel 2 uitkomt

Achter flaptekst:
Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om naar de andere kant van het land te verhuizen en officieel mijn naam te laten veranderen in Reese Randall om aan hem te kunnen ontsnappen, betekent nog niet –

Ach, wie probeer ik hier nou voor de gek te houden? Voor een eerstejaars student heb ik belachelijk weinig ervaring met goede relaties.

Het is dan ook geen wonder dat liefde wel het laatste is waar ik aan denk wanneer Mason Lowe mijn leven binnenwandelt. Maar de chemie tussen ons valt niet te negeren. Onze band gaat tegen alle logica in. En hij is zo ongelooflijk knap. Ik heb me nog nooit zo springlevend gevoeld als bij hem. Ik vind het zelfs leuk om met hem te kibbelen. Hij zou mijn soulmate kunnen zijn… maar er is één heel klein probleempje.

Hij is een gigolo.

O ja, ik weet ze wel uit te kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.